GENERAL 4,90€

INFANTIL 4,50€

La sala

El cinema amb més història de la Comunitat Valenciana

El Cine La Unió és actualment la sala degana en actiu més antiga del País Valencià i també una de les més antigues en funcionament a nivell nacional. El seu origen es remunten a l’any 1914 quan es construí el primer teatre de la Unió. Aleshores projectava cine mut però en 1930 fou una de les primeres sales valencianes en incorporar el cine sonor.

La sala continuà funcionant fins el 2001 en què hagué de tancar per la competència dels cines dels centres comercials. En desembre de 2011 tornà a obrir recuperant la programació estable de cine a Llíria amb pel·lícules d’estrena tots els caps de setmana i a preus populars.

En desembre de 2012 va deixar de projectar en el tradicional format de 35 mm i incorporà un nou equip de projecció digital. També es va canviar l’equip de so i s’instal·là un nou sistema Dolby digital d’alta fidelitat així com una nova pantalla.

Al nostre cinema també trobaràs les que probablement són les millors roses del món (ho diem en serio!), a més de refrescs, llepolies, galetes….

I tot això també amb uns preus molt econòmics.

NO T'OBLIDES DE LES TEUES ROSES I REFRESC!

Subscriu-te a la nostra newsletter per a rebre les millors ofertes i tota la cartellera ☺️